Over Ons

Wie zijn wij

EPSV is een bouwbedrijf en een winkel gespecialiseerd in elektriciteit, sanitair, verwarming en ventilatie. Het bedrijf is opgericht in 2006. Sindsdien investeren we in onze diensten op vlak van kennis, expertise en materialen. In 2011 hebben tevens een winkel & showroom opgericht te Houthalen-Helchteren

Een totaalconcept aan diensten!

Om de duurzaamheid, voordeel en samenwerking zo perfect mogelijk te garanderen bieden wij een totaalpakket aan in installaties met elektriciteit, centrale verwarming, sanitair en ventilatie. Op deze manier krijgt men de kans om alles tegelijkertijd te managen. Als installatiebedrijf kunnen we hierdoor tegelijkertijd de gang van zaken beter organiseren. Dit resulteert tot een verlaging van kosten, een efficiënter manier van werken en een meegaand bouw in het algemeen.


Missie

EPSV ADORA plaatst maatschappelijk verantwoord ondernemen centraal. Hierbij is duurzaamheid voor ons het kernwoord. Door kwaliteit te garanderen mikken we op een duurzame relatie met onze klanten en tegelijkertijd op duurzame installaties. Hierbij nemen we mens, natuur en profijt als uitgangspunt. Een duurzame relatie bestaat niet zonder tevreden klanten, we kunnen niet verantwoord zijn indien we de natuur niet in acht nemen en we kunnen niet voortbestaan als we er samen geen profijt aan hebben.

Visie

Met de stijging van energiekosten is het belangrijk om efficiënte technieken toe te passen. Bij EPSV ADORA letten we hierop en gebruiken wij de meest efficiënte installaties om zo een ecologisch mogelijke woning te creëren. Hiermee willen we implementeren dat duurzaamheid ook een troef is bij installaties in de bouw en de verantwoordelijkheid is van ons allemaal.


Vakmanschap

EPSV is gespecialiseerd in het plaatsen van elektriciteit, verwarming, sanitair en ventilatie. Waarbij wij er steeds naar streven kwaliteitsvolle en energiezuinige installaties te leveren, zowel voor bedrijven als particulieren.

Elk project wordt op maat uitgedacht en ontwikkeld. De mogelijkheden zijn bijzonder uitgebreid en worden aangeboden volgens uw wensen, noden én budgetten. Ons team realiseert kleine en grote opdrachten zonder probleem. Steeds met een hoge mate van vakmanschap. EPSV werkt enkel met leveranciers die gekend zijn voor kwaliteit en rendement.


Advies en Offerte

Waarom een offerte aanvraag bij EPSV?

Wij zijn u graag van dienst. Vraag hier uw gratis offerte aan met advies!

Het is gratis en vrijblijvend!
Advies met expertise
Al 16 jaar expertise

Toonzaal om producten te proeven
Meerdere referenties
Omdat het kan!

Vrijblijvende offerte voor uw projecten

Wenst u een vrijblijvende offerte?


Toonzaal

Bezoek onze toonzaal & winkel voor verschillende, badkamermeubels, sanitaire voorzieningen, verlichting, verwarmingsmaterialen, elektriciteitsmaterialen en ventilatie-benodigdheden.

toonzaal

Producten

De producten waarmee we werken en verkopen moeten altijd voldoen aan onze kwaliteitsnormen. Als installatiebedrijf zijn wij aansprakelijk voor de materialen die wij gebruiken in onze werven voor zowel elektriciteit, verwarming, ventilatie en sanitair.

Hierdoor mikken we als bedrijf vooral op Europese merken waarvan de kwaliteit en fabrieksondersteuning zo goed als altijd verzekerd is. Ook moeten de producten de wij gebruiken voldoen aan de Europese en de Belgische normen. Elektrische materialen zijn bijvoorbeeld in België meestal aan zwaardere eisen gesteld. Dit vraagt voor een betere onderzoek van de producten en merken zelf waarbij het vrij snel fout kan lopen. Om de uiterste kwaliteit te kunnen bieden aan onze klanten investeren we enorm veel in onze productgamma. Kwaliteit moet verzekerd zijn, samen voorgeschoteld met een aangename prijs.


Merken


 vaillant


 niko


grohe


legrand

 van-marcke


geberit


wavin


vynckier


vasco


preflex


henco


schneider


Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.